Gradsko vijeće Savjet mladih

Savjet mladih Grada Jastrebarskog

Strossmayerov trg 13, 10450 Jastrebarsko

E-mail: savjet.mladih@jastrebarsko.hr
Predsjednik: Marija Bobinski

Savjet mladih Grada Jastrebarskog savjetodavno je tijelo Gradskog vijeća, a osnovano je s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život Grada Jastrebarskog. Uloga Savjeta mladih je aktivirati mlade da sudjeluju u akcijama, da daju prijedloge za poboljšanje uvjeta života mladih te isto tako i afirmacija mladih da se aktivno te izravno uključe u proces donošenja odluka o potrebama, strategijama i planovima za mlade.

Članove četvrtog saziva Savjeta mladih Grada Jastrebarskog tajnim je glasovanjem izabralo gradsko vijeće Grada Jastrebarskog na sjednici Gradskog vijeća održanoj 6. rujna 2018. godine.

7. studenog 2018. u gradskoj je vijećnici održana 1. sjednica na kojoj je konstituiran novi Savjet mladih Grada Jastrebarskog, a članovi istog ovom su prilikom izabrali predsjednicu Mariju Bobinski, kao i njegova zamjenika, Ivana Borojevića.

7 članova Savjeta mladih Grada Jastrebarskog tako će do rujna 2021. godine činiti: 

 

Marija Bobinski

1. Marija Bobinski – predsjednik

Osnovne informacije: Marija Bobinski rođena je 20. svibnja 1997. godine. Završila je opću gimnaziju u Srednjoj školi Jastrebarsko te je redovna studentica treće godine dvopredmetnog studija komunikologije (smjer odnosa s javnošću) i sociologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom akademske godine radi kao asistentica trenera i plesačica u Plesnom studiju Instinct u Jastrebarskom te raznim rođendaonicama, a preko ljeta je sportska i dječja animatorica u Family hotelu Amarin tvrtke Maistra u Rovinju. Sudjeluje i u projektu Ljetne igraonice Društva „Naša djeca“. Pisala je za portal Studentski.hr, a tijekom srednje škole bila glavna urednica školskog lista Ambidekster te sudjelovala u projektu Hrvatskog školskog sportskog saveza „Igram, pišem, lajkam“ gdje je proglašena najboljim učenikom novinarom te pozvana kao mentorica u nastavku projekta. Stipendistica je grada Jastrebarskog, aktivna članica Gradskog kazališta Jastrebarsko, te članica tima za odnose s javnošću studentske udruge eSTUDENT.

Kontakt: savjet.mladih@jastrebarsko.hr

Zamjenik: Sandro Stipanović

Ivan Borojević

2. Ivan Borojević – zamjenik predsjednika

Osnovne informacije: Ivan Borojević - Rođen 26.05.1995. u Zagrebu. Završio Ekonomsku školu u Jastrebarskom, a trenutno pohađa stručni studij lovstva i zaštite prirode na Veleučilištu u Karlovcu. Aktivni je član Gradskog kazališta Jastrebarsko, član je predsjedništva Foruma mladih SDP-a Jastrebarsko, član županijskog odbora Foruma mladih Zagrebačke županije te je i operativni član DVD-a Jastrebarsko.

Zamjenik člana: Dino Vuković 

Matej Jambrović

3. Matej Jambrović

Osnovne informacije: rođen 03.10.1995. u Zagrebu. Završio srednju Ekonomsku školu u Jastrebarskom, a trenutno pohađa Ekonomski fakultet  u Zagrebu. Aktivno sudjeluje u programu Ljetna igraonica već 8. godinu za redom. Matej je i član Mladeži HDZ Jastrebarsko.
Kontakt: mjambrovi@net.efzg.hr

Zamjenik člana: Mateja Papić

Karlo Mrakužić

4. Karlo Mrakužić

Osnovne informacije: Rođen 9.10.1994. Polazi Ekonomsku školu u Jastrebarskom. Član je Crkvenog zbora od 2010. godine, član je MHDZ Jastrebarsko, član je pjevačkog društva Javor, Predsjednik je vijeća učenika SŠ Jastrebarsko, član je Županijskog vijeća učenika, te je član HPD jastrebarsko.

Zamjenik člana: Robert Lisec 

Lucija Severinac

5. Lucija Severinac

Osnovne informacije: Lucija Severinac rođena je 13.10.1999. godine u Zagrebu. Živi u Jastrebarskom gdje je pohađala gimnaziju po završetku koje je upisala etnologiju i kulturnu antropologiju te kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Vikende, kao i većina jaskanske mladeži, provodi radeći u Kauflandu. U slobodno vrijeme glumi u Gradskom kazalištu Jastrebarsko, što je jako ispunjava i veseli, te je članica Kluba mladih Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, što je isto tako ispunjava i veseli, ali  u nešto manjoj mjeri od Gradskog kazališta Jastrebarsko. Također svira violinu i klavir.

Zamjenik člana: Noel Reškovac

Lorena Tandarić

6. Lorena Tandarić

Osnovne informacije: Rođena je 11. svibnja 1998. godine u Zagrebu. Završila je ekonomsku školu u  Srednjoj školi Jastrebarsko te je redovna studentica prve godine poslovne ekonomije na Sveučilištu u Zagrebu Ekonomskog fakulteta. Sudjelovala je na programu obrazovanja „Kako postati poduzetnik“ koji je uspješno završila. Program obrazovanja je temeljen na EBC*L certifikatu (European Business Competence*Licence). Preko ljeta radila je u Hrvatskoj regulatornoj agenciji za mrežne djelatnosti (HAKOM) kao i u Lidlu. Također je stipendistica Grada Jastrebarskog.

Zamjenik člana: Maja Šamec 

Alen Zelenović

7. Alen Zelenović 

Osnovne informacije: Alen Zelenović rođen je 16. travnja 1993. godine u Zagrebu. Završio je Strojarsko tehničku školu Frana Bošnjakovića, smjer Računalni tehničar u strojarstvu. 2013. počinje raditi u HS Produktu u Karlovcu kao CNC operater. Dugogodišnji je član Foruma mladih SDP-a Jastrebarsko te Foruma mladih SDP-a Zagrebačke županije. 

Zamjenik člana: Bojan Dautović

 

2018.

2017.

2016.

2015.

2014.

Gradonačelnik

WebGis Business Zone Jalševac

Your bussines friendly town

Vodič za investitore

Vrijeme danas

 • 0°C
 • Vjetar: 0 km/h
 • Vlažnost: 0 %

Kontakt centar

 • GRAD JASTREBARSKO
 • A. Strossmayerov Trg 13
 •     10450 Jastrebarsko
 • T. 01 6281 110
 • E. info@jastrebarsko.hr
captcha Nečitko? Promijenite tekst.

Lokacija i karta grada

 • UDALJENOST OD
  VEĆIH GRADOVA
 • Zagreb: 36 km
 • Ljubljana: 133 km
 • Graz: 193 km
 • Rijeka: 132 km
 • Budimpešta: 372 km
 • Split: 344 km

Newsletter

TV kanal

 • Aktivnosti u 771. godini grada Jastrebarskog
  • 13.11.2020.
  • Aktivnosti u 771. godini grada Jastrebarskog
ostali video materijali

Pratite nas i na...

Grad prijatelj djece
Valid HTML 5! evolare group